Danubius Bróker Kft

Segítünk, ha még nincs biztosítása, de szeretne. Ha van már biztosítása, de jobbat akar. Ha nem volt biztosítása, de bekövetkezett a baj.

Cégtörténet:

Cégünk  2002. szeptemberében alakult. Megalapítása óta dinamikusan fejlődik, évről-évre gyarapodó szerződésállománnyal és növekvő ügyfélszámmal. Termékpalettánkon minden biztosítási módozat megtalálható.

Ezúton is köszönjük azon ügyfeleinknek, akik megtiszteltek bizalmukkal!

Filozófiánk: A Danubius Bróker nemcsak a szerződések kiválasztásában, megkötésében segít, hanem a biztosítás egész tartama alatt segítséget nyújt ügyfeleinek. Társaságunk ténylegesen képviselni tudja az ügyfelek érdekét a biztosítókkal szemben. Cégfilozófiánk egyik alaptézise, hogy aki már egyszer volt megbízónk, az mindig minket válasszon a jövőben is! Mindent elkövetünk, hogy a problémák esetén is elérjenek ügyfeleink, és segítségükre legyünk.

Nálunk az ügyintézés gyors, szakszerű,gazdaságos, és kényelmes.

Biztonság

Társaságunk és partnerei az Ön adatait a 2003. évi LX. Törvény (a biztosítóintézetekről és a biztosítási tevékenységről szóló törvény) alapján, biztosítási titokként kezeli, és azokat az Ön beleegyezése nélkül harmadik személyeknek nem adja ki.

463782723_bf5aa484071.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 2
Heti: 14
Havi: 50
Össz.: 11 715

Látogatottság növelés
Oldal: Rólunk
Danubius Bróker Kft - © 2008 - 2020 - danubiusbroker.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »